085 - 106 14 87

UW HOVENIER UIT APELDOORN!

Verzorging van bomen in Apeldoorn

Bomen geven uw leefomgeving een natuurlijke uitstraling. Bomen hebben echter wel verzorging nodig. Boomverzorging is noodzakelijk om bomen beter te laten groeien, om meer vruchtgroei te creëren, om boomziektes te bestrijden of om de omgeving veilig te houden. Soms is verzorging niet langer mogelijk en moet er overgegaan worden op het kappen van de boom, bijvoorbeeld als de boom ziek is of te groot is geworden voor de omgeving. In de regio Apeldoorn kunt u onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Kroonverzorging
  • Snoeien
  • Vellen en kappen
  • Versnipperen en afvoeren
  • Frezen van stobben
  • Kroonverankeringen

Boom kappen?

Heeft u een boom die gekapt moet worden? Dit is gevaarlijk werk en kunt u daarom het beste uitbesteden aan een vakman. U kunt in de regio Apeldoorn Klap Tuinen inschakelen voor het veilig en efficiënt kappen van uw boom. Ook bomen die dicht op andere gebouwen of bomen staan kunnen we voor u rooien. Hiervoor maken we gebruik van speciale klimtechnieken. Ook het frezen van de stronk kunt u aan onze specialisten overlaten. U kunt vervolgens bepalen wat u met het houtafval wilt doen. In stammen laten zagen? Versnipperen? Of wilt u het laten afvoeren?

Kapvergunning

Voor het kappen van een boom heeft u meestal een kapvergunning nodig. Kijk op omgevingsloket.nl om te zien of dit voor u van toepassing is. Klap Tuinen staat voor u klaar in de regio Apeldoorn. Bel direct voor een afspraak!

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Van idee en ontwerp tot aanleg en onderhoud
  • Het hele pakket compleet
  • Ook voor veranda's, verlichting, muur- en waterelementen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Nijbroek, Beekbergen, Epe, Zutphen en Twello.

Hoofdvestiging