0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Verzorging van bomen in Apeldoorn

Bomen geven uw leefomgeving een natuurlijke uitstraling. Bomen hebben echter wel verzorging nodig. Boomverzorging is noodzakelijk om bomen beter te laten groeien, om meer vruchtgroei te creëren, om boomziektes te bestrijden of om de omgeving veilig te houden. Soms is verzorging niet langer mogelijk en moet er overgegaan worden op het kappen van de boom, bijvoorbeeld als de boom ziek is of te groot is geworden voor de omgeving. In de regio Apeldoorn kunt u onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Kroonverzorging
  • Snoeien
  • Vellen en kappen
  • Versnipperen en afvoeren
  • Frezen van stobben
  • Kroonverankeringen

Boom kappen?

Heeft u een boom die gekapt moet worden? Dit is gevaarlijk werk en kunt u daarom het beste uitbesteden aan een vakman. U kunt in de regio Apeldoorn de door ons aangedragen professional inschakelen voor het veilig en efficiënt kappen van uw boom. Ook bomen die dicht op andere gebouwen of bomen staan kunnen we voor u rooien. Hiervoor maken we gebruik van speciale klimtechnieken. Ook het frezen van de stronk kunt u aan onze specialisten overlaten. U kunt vervolgens bepalen wat u met het houtafval wilt doen. In stammen laten zagen? Versnipperen? Of wilt u het laten afvoeren?

Kapvergunning

Voor het kappen van een boom heeft u meestal een kapvergunning nodig. Kijk op omgevingsloket.nl om te zien of dit voor u van toepassing is. de door ons aangedragen professional staat voor u klaar in de regio Apeldoorn. Bel direct voor een afspraak!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Apeldoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606