0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Professioneel hoveniersbedrijf

de door ons aangedragen professional is een hoveniersbedrijf dat alles in de tuin kan realiseren: ontwerp, aanleg en onderhoud. Wij zijn een relatief klein bedrijf, maar daarin schuilt juist onze kracht: onze medewerkers hebben stuk voor stuk een passie voor het werken in de tuin. Of het nu gaat om het maaien van het gras, het plaatsen van een pergola of het graven van een vijver: wij doen er alles aan om uw tuin in goede staat te krijgen én te houden. We hanteren korte lijnen met u als opdrachtgever gedurende het hele proces van wenseninventarisatie tot de aanleg en oplevering. Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar en staan open voor uw vragen en opmerkingen. Wij willen namelijk dat u zeer tevreden zult zijn met het eindresultaat. Daar staat ons hoveniersbedrijf voor!

Onze werkwijze

Heeft u besloten dat u uw tuin (opnieuw) wilt laten aanleggen? Dan kunt u rekenen op onze specialisten. U wilt natuurlijk van tevoren weten waar u aan toe bent en wat uw plan gaat kosten. Daarom werken we volgens onze eigen stappenplan: • inventarisatie van uw wensen • creatief meedenken om tot de beste oplossing voor u te komen • presentatie van de vele mogelijkheden met behulp van foldermateriaal • een betaalbaar tuinplan! Woont u in Apeldoorn of in de omgeving van Apeldoorn en wilt u weten wat ons hoveniersbedrijf voor uw tuin kan betekenen? Neem dan contact met ons op, we informeren u graag vrijblijvend.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Apeldoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606