085 - 106 14 87

UW HOVENIER UIT APELDOORN!

Professioneel hoveniersbedrijf

Klap Tuinen is een hoveniersbedrijf dat alles in de tuin kan realiseren: ontwerp, aanleg en onderhoud. Wij zijn een relatief klein bedrijf, maar daarin schuilt juist onze kracht: onze medewerkers hebben stuk voor stuk een passie voor het werken in de tuin. Of het nu gaat om het maaien van het gras, het plaatsen van een pergola of het graven van een vijver: wij doen er alles aan om uw tuin in goede staat te krijgen én te houden. We hanteren korte lijnen met u als opdrachtgever gedurende het hele proces van wenseninventarisatie tot de aanleg en oplevering. Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar en staan open voor uw vragen en opmerkingen. Wij willen namelijk dat u zeer tevreden zult zijn met het eindresultaat. Daar staat ons hoveniersbedrijf voor!

Onze werkwijze

Heeft u besloten dat u uw tuin (opnieuw) wilt laten aanleggen? Dan kunt u rekenen op onze specialisten. U wilt natuurlijk van tevoren weten waar u aan toe bent en wat uw plan gaat kosten. Daarom werken we volgens onze eigen stappenplan: • inventarisatie van uw wensen • creatief meedenken om tot de beste oplossing voor u te komen • presentatie van de vele mogelijkheden met behulp van foldermateriaal • een betaalbaar tuinplan! Woont u in Apeldoorn of in de omgeving van Apeldoorn en wilt u weten wat ons hoveniersbedrijf voor uw tuin kan betekenen? Neem dan contact met ons op, we informeren u graag vrijblijvend.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Van idee en ontwerp tot aanleg en onderhoud
  • Het hele pakket compleet
  • Ook voor veranda's, verlichting, muur- en waterelementen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Nijbroek, Beekbergen, Epe, Zutphen en Twello.

Hoofdvestiging