085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Professioneel hoveniersbedrijf

de door ons aangedragen professional is een hoveniersbedrijf dat alles in de tuin kan realiseren: ontwerp, aanleg en onderhoud. Wij zijn een relatief klein bedrijf, maar daarin schuilt juist onze kracht: onze medewerkers hebben stuk voor stuk een passie voor het werken in de tuin. Of het nu gaat om het maaien van het gras, het plaatsen van een pergola of het graven van een vijver: wij doen er alles aan om uw tuin in goede staat te krijgen én te houden. We hanteren korte lijnen met u als opdrachtgever gedurende het hele proces van wenseninventarisatie tot de aanleg en oplevering. Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar en staan open voor uw vragen en opmerkingen. Wij willen namelijk dat u zeer tevreden zult zijn met het eindresultaat. Daar staat ons hoveniersbedrijf voor!

Onze werkwijze

Heeft u besloten dat u uw tuin (opnieuw) wilt laten aanleggen? Dan kunt u rekenen op onze specialisten. U wilt natuurlijk van tevoren weten waar u aan toe bent en wat uw plan gaat kosten. Daarom werken we volgens onze eigen stappenplan: • inventarisatie van uw wensen • creatief meedenken om tot de beste oplossing voor u te komen • presentatie van de vele mogelijkheden met behulp van foldermateriaal • een betaalbaar tuinplan! Woont u in Apeldoorn of in de omgeving van Apeldoorn en wilt u weten wat ons hoveniersbedrijf voor uw tuin kan betekenen? Neem dan contact met ons op, we informeren u graag vrijblijvend.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606