0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Niet zelf snoeien?

Alle planten in uw tuin groeien continu. Dit betekent dat ze af en toe gesnoeid moeten worden, om te voorkomen dat uw tuin overwoekerd raakt met takken. Als u hier zelf geen tijd voor of simpelweg geen zin in heeft, kunt u deze taak uit handen geven aan een hovenier. In Apeldoorn en in de wijde omgeving van Apeldoorn zorgt de door ons aangedragen professional graag voor het snoeien van uw bomen en planten. Onze hoveniers beschikken over alle benodigde kennis en kunde om de juiste snoeitechnieken toe te passen op de juiste struiken. Snoeien vereist namelijk nog best specifieke kennis! Door op het juiste moment en op de juiste manier uw tuin te snoeien verlengt u de levensduur en de gezondheid van uw planten aanzienlijk.

Genieten van uw tuin

Uw tuin is een kostbaar bezit, het is dan ook logisch dat u wilt dat er goed voor wordt gezorgd. Niet regelmatig snoeien zorgt niet alleen voor een slordige of ontoegankelijke tuin, maar op den duur ook voor verminderde groeimogelijkheden. Of u nu wilt dat wij één heg of buxus voor u snoeien, of regelmatig onderhoud plegen aan uw gehele tuin, in de regio Apeldoorn zorgen wij er graag voor dat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Apeldoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606