085 - 106 14 87

UW HOVENIER UIT APELDOORN!

Niet zelf snoeien?

Alle planten in uw tuin groeien continu. Dit betekent dat ze af en toe gesnoeid moeten worden, om te voorkomen dat uw tuin overwoekerd raakt met takken. Als u hier zelf geen tijd voor of simpelweg geen zin in heeft, kunt u deze taak uit handen geven aan een hovenier. In Apeldoorn en in de wijde omgeving van Apeldoorn zorgt Klap Tuinen graag voor het snoeien van uw bomen en planten. Onze hoveniers beschikken over alle benodigde kennis en kunde om de juiste snoeitechnieken toe te passen op de juiste struiken. Snoeien vereist namelijk nog best specifieke kennis! Door op het juiste moment en op de juiste manier uw tuin te snoeien verlengt u de levensduur en de gezondheid van uw planten aanzienlijk.

Genieten van uw tuin

Uw tuin is een kostbaar bezit, het is dan ook logisch dat u wilt dat er goed voor wordt gezorgd. Niet regelmatig snoeien zorgt niet alleen voor een slordige of ontoegankelijke tuin, maar op den duur ook voor verminderde groeimogelijkheden. Of u nu wilt dat wij één heg of buxus voor u snoeien, of regelmatig onderhoud plegen aan uw gehele tuin, in de regio Apeldoorn zorgen wij er graag voor dat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Van idee en ontwerp tot aanleg en onderhoud
  • Het hele pakket compleet
  • Ook voor veranda's, verlichting, muur- en waterelementen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Nijbroek, Beekbergen, Epe, Zutphen en Twello.

Hoofdvestiging