085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Niet zelf snoeien?

Alle planten in uw tuin groeien continu. Dit betekent dat ze af en toe gesnoeid moeten worden, om te voorkomen dat uw tuin overwoekerd raakt met takken. Als u hier zelf geen tijd voor of simpelweg geen zin in heeft, kunt u deze taak uit handen geven aan een hovenier. In Apeldoorn en in de wijde omgeving van Apeldoorn zorgt de door ons aangedragen professional graag voor het snoeien van uw bomen en planten. Onze hoveniers beschikken over alle benodigde kennis en kunde om de juiste snoeitechnieken toe te passen op de juiste struiken. Snoeien vereist namelijk nog best specifieke kennis! Door op het juiste moment en op de juiste manier uw tuin te snoeien verlengt u de levensduur en de gezondheid van uw planten aanzienlijk.

Genieten van uw tuin

Uw tuin is een kostbaar bezit, het is dan ook logisch dat u wilt dat er goed voor wordt gezorgd. Niet regelmatig snoeien zorgt niet alleen voor een slordige of ontoegankelijke tuin, maar op den duur ook voor verminderde groeimogelijkheden. Of u nu wilt dat wij één heg of buxus voor u snoeien, of regelmatig onderhoud plegen aan uw gehele tuin, in de regio Apeldoorn zorgen wij er graag voor dat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606