055 - 790 81 70

UW HOVENIER UIT APELDOORN!

Het traject van tuinaanleg

U wilt een nieuwe tuin aanleggen. Voor de eerste schep de grond in gaat, is er veel dat moet gebeuren en waarover moet worden nagedacht. Wellicht heeft u zelf heel veel ideeën voor uw tuin, maar misschien ook niet. Een hovenier staat samen met u stil bij uw tuinwensen en zorgt er vervolgens voor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt.

Uw wensen vertalen

BK Tuinen heeft in Apeldoorn en in de wijde omgeving van Apeldoorn al vele tuinen aangelegd. Als u onze hulp inschakelt bij het realiseren van uw droomtuin komen wij, geheel kosteloos, naar u toe om de (toekomstige) tuinsituatie te bekijken. We inventariseren uw wensen zodat de tuin volledig hierop aansluit. Er zijn waarschijnlijk een aantal dingen van belang waarbij u zelf niet direct stil staat. Hebben we uw wensen duidelijk in kaart? Dan maken we een ontwerp van uw nieuwe tuin. We bespreken het plan met u een voeren eventueel wijzigingen door. Als u akkoord gaat met het concept, zorgen onze vakmannen voor een snelle realisatie van uw wensen. Hierna rest u niets anders dan genieten van uw perfecte tuin!

Eindeloze mogelijkheden

Onze formule beslaat het hele traject van idee en ontwerp tot de daadwerkelijke tuinaanleg. Zelfs het tuinonderhoud kunt u aan ons uitbesteden. Niets is ons te gek! U kunt bij ons teretcht voor:

  • (sier)bestrating en terras
  • beplanting: bomen, coniferen etc.
  • erfafscheidingen: schuttingen, tuinhekken, tuinschermen, tuinpoorten etc.
  • vijvers en zwembaden
  • grasveld of gazon
  • tuinhuizen en schuren

Kortom, al uw wensen kunnen door ons worden gerealiseerd. Informeer daarom naar de vele mogelijkheden en aarzel vooral niet om uw ideeën met ons te delen, er is meer mogelijk dan u denkt!

Projecten

Uw wensen staan uiteraard voorop bij elk ontwerp! Maar om u een indruk te geven van wat wij allemaal hebben gerealiseerd kunt u via de knop hieronder een kijkje nemen in onze projecten.

Waarom BK Tuinen?

  • Van idee en ontwerp tot aanleg en onderhoud
  • Het hele pakket compleet bij BK Tuinen
  • Ook voor veranda's, verlichting, muur- en waterelementen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Nijbroek, Beekbergen, Epe, Zutphen en Twello.

Hoofdvestiging