085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Het traject van tuinaanleg

U wilt een nieuwe tuin aanleggen. Voor de eerste schep de grond in gaat, is er veel dat moet gebeuren en waarover moet worden nagedacht. Wellicht heeft u zelf heel veel ideeën voor uw tuin, maar misschien ook niet. Een hovenier staat samen met u stil bij uw tuinwensen en zorgt er vervolgens voor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt.

Uw wensen vertalen

de door ons aangedragen professional heeft in Apeldoorn en in de wijde omgeving van Apeldoorn al vele tuinen aangelegd. Als u onze hulp inschakelt bij het realiseren van uw droomtuin komen wij, geheel kosteloos, naar u toe om de (toekomstige) tuinsituatie te bekijken. We inventariseren uw wensen zodat de tuin volledig hierop aansluit. Er zijn waarschijnlijk een aantal dingen van belang waarbij u zelf niet direct stil staat. Hebben we uw wensen duidelijk in kaart? Dan maken we een ontwerp van uw nieuwe tuin. We bespreken het plan met u een voeren eventueel wijzigingen door. Als u akkoord gaat met het concept, zorgen onze vakmannen voor een snelle realisatie van uw wensen. Hierna rest u niets anders dan genieten van uw perfecte tuin!

Eindeloze mogelijkheden

Onze formule beslaat het hele traject van idee en ontwerp tot de daadwerkelijke tuinaanleg. Zelfs het tuinonderhoud kunt u aan ons uitbesteden. Niets is ons te gek! U kunt bij ons teretcht voor:

  • (sier)bestrating en terras
  • beplanting: bomen, coniferen etc.
  • erfafscheidingen: schuttingen, tuinhekken, tuinschermen, tuinpoorten etc.
  • vijvers en zwembaden
  • grasveld of gazon
  • tuinhuizen en schuren

Kortom, al uw wensen kunnen door ons worden gerealiseerd. Informeer daarom naar de vele mogelijkheden en aarzel vooral niet om uw ideeën met ons te delen, er is meer mogelijk dan u denkt!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606