0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Het traject van tuinaanleg

U wilt een nieuwe tuin aanleggen. Voor de eerste schep de grond in gaat, is er veel dat moet gebeuren en waarover moet worden nagedacht. Wellicht heeft u zelf heel veel ideeën voor uw tuin, maar misschien ook niet. Een hovenier staat samen met u stil bij uw tuinwensen en zorgt er vervolgens voor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt.

Uw wensen vertalen

de door ons aangedragen professional heeft in Apeldoorn en in de wijde omgeving van Apeldoorn al vele tuinen aangelegd. Als u onze hulp inschakelt bij het realiseren van uw droomtuin komen wij, geheel kosteloos, naar u toe om de (toekomstige) tuinsituatie te bekijken. We inventariseren uw wensen zodat de tuin volledig hierop aansluit. Er zijn waarschijnlijk een aantal dingen van belang waarbij u zelf niet direct stil staat. Hebben we uw wensen duidelijk in kaart? Dan maken we een ontwerp van uw nieuwe tuin. We bespreken het plan met u een voeren eventueel wijzigingen door. Als u akkoord gaat met het concept, zorgen onze vakmannen voor een snelle realisatie van uw wensen. Hierna rest u niets anders dan genieten van uw perfecte tuin!

Eindeloze mogelijkheden

Onze formule beslaat het hele traject van idee en ontwerp tot de daadwerkelijke tuinaanleg. Zelfs het tuinonderhoud kunt u aan ons uitbesteden. Niets is ons te gek! U kunt bij ons teretcht voor:

  • (sier)bestrating en terras
  • beplanting: bomen, coniferen etc.
  • erfafscheidingen: schuttingen, tuinhekken, tuinschermen, tuinpoorten etc.
  • vijvers en zwembaden
  • grasveld of gazon
  • tuinhuizen en schuren

Kortom, al uw wensen kunnen door ons worden gerealiseerd. Informeer daarom naar de vele mogelijkheden en aarzel vooral niet om uw ideeën met ons te delen, er is meer mogelijk dan u denkt!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Apeldoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606