0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Tuinbestrating laten plaatsen?

Voor alle mogelijke tuinbestrating bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Of u nu een terras wilt laten aanleggen, een tegelpad door uw tuin wilt of een border wilt afzetten met sierbestrating, wij realiseren uw wensen. In bijna iedere tuin komt wel een soort van bestrating voor. Tuinbestrating is onderhoudsarm en geeft een nette uitstraling. In Apeldoorn adviseren wij u graag over de vele mogelijkheden, stijlen en vormen. Bestrating bepaalt voor een groot deel hoe uw tuin eruit komt te zien, kies daarom niet voor de eerste de beste tegel maar laat u informeren door onze hoveniers! Vanzelfsprekend dragen wij ook zorg voor het professioneel leggen van uw nieuwe tuintegels.

Sierbestrating, verhogingen en muurelementen

In sierbestrating is enorm veel keus, zowel in kleur als in vorm. Denk hierbij aan tegels, klinkers, beton, siergrind en natuursteen in talloze varianten. Er is altijd wel een steen die past bij uw wensen! Wij zorgen ervoor dat de door u gekozen bestrating past bij uw woning en de uitstraling van uw tuin. Dit geldt niet alleen voor terrassen en tuinpaden, maar ook voor verhogingen en andere muurelementen. Een verhoogd terras kan in bepaalde tuinen prachtig staan en een muurtje kan in sommige situaties voor de nodige privacy zorgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van tuinbestrating? Of wilt u direct een afspraak maken met één van onze hoveniers? Wij komen graag naar u toe om uw tuin te bekijken uw wensen te bespreken. Neem daarom contact met ons op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Apeldoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606