085 - 106 14 87

UW HOVENIER UIT APELDOORN!

Tuinbestrating laten plaatsen?

Voor alle mogelijke tuinbestrating bent u bij Klap Tuinen aan het juiste adres. Of u nu een terras wilt laten aanleggen, een tegelpad door uw tuin wilt of een border wilt afzetten met sierbestrating, wij realiseren uw wensen. In bijna iedere tuin komt wel een soort van bestrating voor. Tuinbestrating is onderhoudsarm en geeft een nette uitstraling. In Apeldoorn adviseren wij u graag over de vele mogelijkheden, stijlen en vormen. Bestrating bepaalt voor een groot deel hoe uw tuin eruit komt te zien, kies daarom niet voor de eerste de beste tegel maar laat u informeren door onze hoveniers! Vanzelfsprekend dragen wij ook zorg voor het professioneel leggen van uw nieuwe tuintegels.

Sierbestrating, verhogingen en muurelementen

In sierbestrating is enorm veel keus, zowel in kleur als in vorm. Denk hierbij aan tegels, klinkers, beton, siergrind en natuursteen in talloze varianten. Er is altijd wel een steen die past bij uw wensen! Wij zorgen ervoor dat de door u gekozen bestrating past bij uw woning en de uitstraling van uw tuin. Dit geldt niet alleen voor terrassen en tuinpaden, maar ook voor verhogingen en andere muurelementen. Een verhoogd terras kan in bepaalde tuinen prachtig staan en een muurtje kan in sommige situaties voor de nodige privacy zorgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van tuinbestrating? Of wilt u direct een afspraak maken met één van onze hoveniers? Wij komen graag naar u toe om uw tuin te bekijken uw wensen te bespreken. Neem daarom contact met ons op!

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Van idee en ontwerp tot aanleg en onderhoud
  • Het hele pakket compleet
  • Ook voor veranda's, verlichting, muur- en waterelementen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Nijbroek, Beekbergen, Epe, Zutphen en Twello.

Hoofdvestiging