085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Tuinbestrating laten plaatsen?

Voor alle mogelijke tuinbestrating bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Of u nu een terras wilt laten aanleggen, een tegelpad door uw tuin wilt of een border wilt afzetten met sierbestrating, wij realiseren uw wensen. In bijna iedere tuin komt wel een soort van bestrating voor. Tuinbestrating is onderhoudsarm en geeft een nette uitstraling. In Apeldoorn adviseren wij u graag over de vele mogelijkheden, stijlen en vormen. Bestrating bepaalt voor een groot deel hoe uw tuin eruit komt te zien, kies daarom niet voor de eerste de beste tegel maar laat u informeren door onze hoveniers! Vanzelfsprekend dragen wij ook zorg voor het professioneel leggen van uw nieuwe tuintegels.

Sierbestrating, verhogingen en muurelementen

In sierbestrating is enorm veel keus, zowel in kleur als in vorm. Denk hierbij aan tegels, klinkers, beton, siergrind en natuursteen in talloze varianten. Er is altijd wel een steen die past bij uw wensen! Wij zorgen ervoor dat de door u gekozen bestrating past bij uw woning en de uitstraling van uw tuin. Dit geldt niet alleen voor terrassen en tuinpaden, maar ook voor verhogingen en andere muurelementen. Een verhoogd terras kan in bepaalde tuinen prachtig staan en een muurtje kan in sommige situaties voor de nodige privacy zorgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van tuinbestrating? Of wilt u direct een afspraak maken met één van onze hoveniers? Wij komen graag naar u toe om uw tuin te bekijken uw wensen te bespreken. Neem daarom contact met ons op!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606