0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Tuinman nodig in Apeldoorn?

Wilt u graag een mooie tuin, maar heeft u geen groene vingers? Houdt u van tuinieren maar lukt het u nooit om genoeg tijd vrij te maken? Wat de reden ook is: als u op zoek bent naar een tuinman in Apeldoorn kunnen wij u helpen.

Het belang van onderhoud

Planten groeien, onkruid schiet uit de grond en na enkele jaren is er van een mooi aangelegde tuin niets meer te zien. Voor sommige mensen is veel tuinonderhoud geen bezwaar, anderen laten dit liever aan de vakman over. de door ons aangedragen professional is uw hoveniersbedrijf voor al uw tuinwerk: van ontwerp en aanleg tot regelmatig onderhoud van uw tuin. Wilt u dat wij periodiek uw bomen snoeien? Uw tuin onkruidvrij houden? Regelmatig uw gras maaien? Onze tuinman is van alle markten thuis. Alles in uw tuin leeft en heeft specifieke zorg nodig. Wij halen het optimale uit uw bomen, bloemen en planten!

Tuinman voor al uw tuinwerkzaamheden

Als tuinman hebben we jarenlange ervaring in het onderhouden van verschillende soorten tuinen. Daarnaast kunt u ons hoveniersbedrijf ook inzetten voor het ontwerpen van uw ideale tuin, compleet met vijver, bestrating en beplanting. Heeft u een hele grote tuin? Of juist een hele kleine? Wij bieden voor elke situatie een goede tuinoplossing! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze diensten als tuinman in Apeldoorn? Neem dan direct contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Apeldoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606