085 - 106 14 87

UW HOVENIER UIT APELDOORN!

Tuinman nodig in Apeldoorn?

Wilt u graag een mooie tuin, maar heeft u geen groene vingers? Houdt u van tuinieren maar lukt het u nooit om genoeg tijd vrij te maken? Wat de reden ook is: als u op zoek bent naar een tuinman in Apeldoorn kunnen wij u helpen.

Het belang van onderhoud

Planten groeien, onkruid schiet uit de grond en na enkele jaren is er van een mooi aangelegde tuin niets meer te zien. Voor sommige mensen is veel tuinonderhoud geen bezwaar, anderen laten dit liever aan de vakman over. Klap Tuinen is uw hoveniersbedrijf voor al uw tuinwerk: van ontwerp en aanleg tot regelmatig onderhoud van uw tuin. Wilt u dat wij periodiek uw bomen snoeien? Uw tuin onkruidvrij houden? Regelmatig uw gras maaien? Onze tuinman is van alle markten thuis. Alles in uw tuin leeft en heeft specifieke zorg nodig. Wij halen het optimale uit uw bomen, bloemen en planten!

Tuinman voor al uw tuinwerkzaamheden

Als tuinman hebben we jarenlange ervaring in het onderhouden van verschillende soorten tuinen. Daarnaast kunt u ons hoveniersbedrijf ook inzetten voor het ontwerpen van uw ideale tuin, compleet met vijver, bestrating en beplanting. Heeft u een hele grote tuin? Of juist een hele kleine? Wij bieden voor elke situatie een goede tuinoplossing! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze diensten als tuinman in Apeldoorn? Neem dan direct contact met ons op.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Van idee en ontwerp tot aanleg en onderhoud
  • Het hele pakket compleet
  • Ook voor veranda's, verlichting, muur- en waterelementen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Nijbroek, Beekbergen, Epe, Zutphen en Twello.

Hoofdvestiging