085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Geniet van een goed onderhouden tuin

Voor het aanleggen van uw droomtuin bent u in Apeldoorn aan het juiste adres bij de door ons aangedragen professional. Wij zorgen ervoor dat al uw tuinwensen worden gerealiseerd en u in een mum van tijd kunt genieten van uw droomtuin. Maar alles in de tuin groeit continu, iedere tuin heeft dan onderhoud nodig. Ook de uwe. Heeft u zelf geen groene vingers? Geen tijd of simpelweg geen zin om zelf uw tuin te onderhouden? U kunt onze hoveniers eveneens inschakelen voor tuinonderhoud in de regio Apeldoorn. Snoeien, wieden en bemesten: wij weten precies wat er nodig is om uw tuin te allen tijde mooi te houden. Bovendien kunt u door regelmatig tuinonderhoud langer genieten van uw tuin!

Contract voor tuinonderhoud

Wilt u dat wij regelmatig uw tuin komen onderhouden? Dan sluiten we samen met u een contract af voor tuinonderhoud. Dit is geen standaard contract, maar wordt in samenspraak met u op maat gemaakt. Iedere tuin is immers anders en heeft specifiek onderhoud nodig. Bij ieder contract voeren onze specialisten sowieso seizoensonderhoud uit, tuinonderhoud dat nodig is om uw tuin in goede staat te houden. U kunt er echter ook voor kiezen om uw tuin maandelijks (behalve in de wintermaanden) door onze hoveniers te laten onderhouden. Hiermee wordt iedere plant op tijd gesnoeid en loopt het onkruid niet uit de hand. Wilt u meer weten over de mogelijkheid van tuinonderhoud in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606