0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Geniet van een goed onderhouden tuin

Voor het aanleggen van uw droomtuin bent u in Apeldoorn aan het juiste adres bij de door ons aangedragen professional. Wij zorgen ervoor dat al uw tuinwensen worden gerealiseerd en u in een mum van tijd kunt genieten van uw droomtuin. Maar alles in de tuin groeit continu, iedere tuin heeft dan onderhoud nodig. Ook de uwe. Heeft u zelf geen groene vingers? Geen tijd of simpelweg geen zin om zelf uw tuin te onderhouden? U kunt onze hoveniers eveneens inschakelen voor tuinonderhoud in de regio Apeldoorn. Snoeien, wieden en bemesten: wij weten precies wat er nodig is om uw tuin te allen tijde mooi te houden. Bovendien kunt u door regelmatig tuinonderhoud langer genieten van uw tuin!

Contract voor tuinonderhoud

Wilt u dat wij regelmatig uw tuin komen onderhouden? Dan sluiten we samen met u een contract af voor tuinonderhoud. Dit is geen standaard contract, maar wordt in samenspraak met u op maat gemaakt. Iedere tuin is immers anders en heeft specifiek onderhoud nodig. Bij ieder contract voeren onze specialisten sowieso seizoensonderhoud uit, tuinonderhoud dat nodig is om uw tuin in goede staat te houden. U kunt er echter ook voor kiezen om uw tuin maandelijks (behalve in de wintermaanden) door onze hoveniers te laten onderhouden. Hiermee wordt iedere plant op tijd gesnoeid en loopt het onkruid niet uit de hand. Wilt u meer weten over de mogelijkheid van tuinonderhoud in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Apeldoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606