085 - 106 14 87

UW HOVENIER UIT APELDOORN!

Geniet van een goed onderhouden tuin

Voor het aanleggen van uw droomtuin bent u in Apeldoorn aan het juiste adres bij Klap Tuinen. Wij zorgen ervoor dat al uw tuinwensen worden gerealiseerd en u in een mum van tijd kunt genieten van uw droomtuin. Maar alles in de tuin groeit continu, iedere tuin heeft dan onderhoud nodig. Ook de uwe. Heeft u zelf geen groene vingers? Geen tijd of simpelweg geen zin om zelf uw tuin te onderhouden? U kunt onze hoveniers eveneens inschakelen voor tuinonderhoud in de regio Apeldoorn. Snoeien, wieden en bemesten: wij weten precies wat er nodig is om uw tuin te allen tijde mooi te houden. Bovendien kunt u door regelmatig tuinonderhoud langer genieten van uw tuin!

Contract voor tuinonderhoud

Wilt u dat wij regelmatig uw tuin komen onderhouden? Dan sluiten we samen met u een contract af voor tuinonderhoud. Dit is geen standaard contract, maar wordt in samenspraak met u op maat gemaakt. Iedere tuin is immers anders en heeft specifiek onderhoud nodig. Bij ieder contract voeren onze specialisten sowieso seizoensonderhoud uit, tuinonderhoud dat nodig is om uw tuin in goede staat te houden. U kunt er echter ook voor kiezen om uw tuin maandelijks (behalve in de wintermaanden) door onze hoveniers te laten onderhouden. Hiermee wordt iedere plant op tijd gesnoeid en loopt het onkruid niet uit de hand. Wilt u meer weten over de mogelijkheid van tuinonderhoud in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Van idee en ontwerp tot aanleg en onderhoud
  • Het hele pakket compleet
  • Ook voor veranda's, verlichting, muur- en waterelementen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Nijbroek, Beekbergen, Epe, Zutphen en Twello.

Hoofdvestiging