0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Een professioneel tuinontwerp?

Wilt u het maximale uit uw tuin halen? Heeft u wel globaal een idee in uw hoofd, maar weet u niet goed hoe u dit moet vertalen naar de praktijk? Als u écht een droomtuin wilt, doet u er goed aan een hoveniersbedrijf in te schakelen voor een professioneel, op maat gemaakt tuinontwerp. In Apeldoorn en omgeving kunt u hiervoor een beroep doen op de door ons aangedragen professional, de expert op het gebied van tuinontwerp.

Onze vakmannen weten precies met welke factoren er in een goed tuinontwerp rekening moet worden gehouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ligging van uw tuin, de afwatering, de verhouding zon/schaduw en de intensiteit van het onderhoud. Wij vertalen uw wensen naar de realiteit en laten u zien hoe uw tuin er op zijn mooist uit kan zien!

Het traject

Schakelt u in de regio Apeldoorn onze hulp in? Dan komen wij vrijblijvend naar u toe, zodat we de tuin kunnen bekijken en samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. We stellen een tuinplan voor u op, dat bestaat uit de volgende stappen:

  • De vrijblijvende afspraak
  • Uw wensen in kaart brengen
  • Tuinontwerp op basis van uw wensen
  • Afstemming en definitief plan

Belangrijk bij een goed tuinontwerp is het in kaart brengen van uw wensen. Uw nieuwe tuin moet een plek zijn waarin u zich thuis voelt, en moet dus geheel aansluiten bij uw wensen en behoeften. Daarom overleggen wij iedere stap samen met u, in goed en helder overleg. Bent u tevreden met het uiteindelijke werk? Dan verzorgen wij vanzelfsprekend ook de aanleg van uw nieuwe tuin!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Apeldoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606