085 - 106 14 87

UW HOVENIER UIT APELDOORN!

Een professioneel tuinontwerp?

Wilt u het maximale uit uw tuin halen? Heeft u wel globaal een idee in uw hoofd, maar weet u niet goed hoe u dit moet vertalen naar de praktijk? Als u écht een droomtuin wilt, doet u er goed aan een hoveniersbedrijf in te schakelen voor een professioneel, op maat gemaakt tuinontwerp. In Apeldoorn en omgeving kunt u hiervoor een beroep doen op Klap Tuinen, de expert op het gebied van tuinontwerp.

Onze vakmannen weten precies met welke factoren er in een goed tuinontwerp rekening moet worden gehouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ligging van uw tuin, de afwatering, de verhouding zon/schaduw en de intensiteit van het onderhoud. Wij vertalen uw wensen naar de realiteit en laten u zien hoe uw tuin er op zijn mooist uit kan zien!

Het traject

Schakelt u in de regio Apeldoorn onze hulp in? Dan komen wij vrijblijvend naar u toe, zodat we de tuin kunnen bekijken en samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. We stellen een tuinplan voor u op, dat bestaat uit de volgende stappen:

  • De vrijblijvende afspraak
  • Uw wensen in kaart brengen
  • Tuinontwerp op basis van uw wensen
  • Afstemming en definitief plan

Belangrijk bij een goed tuinontwerp is het in kaart brengen van uw wensen. Uw nieuwe tuin moet een plek zijn waarin u zich thuis voelt, en moet dus geheel aansluiten bij uw wensen en behoeften. Daarom overleggen wij iedere stap samen met u, in goed en helder overleg. Bent u tevreden met het uiteindelijke werk? Dan verzorgen wij vanzelfsprekend ook de aanleg van uw nieuwe tuin!

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Van idee en ontwerp tot aanleg en onderhoud
  • Het hele pakket compleet
  • Ook voor veranda's, verlichting, muur- en waterelementen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Nijbroek, Beekbergen, Epe, Zutphen en Twello.

Hoofdvestiging