085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Een professioneel tuinontwerp?

Wilt u het maximale uit uw tuin halen? Heeft u wel globaal een idee in uw hoofd, maar weet u niet goed hoe u dit moet vertalen naar de praktijk? Als u écht een droomtuin wilt, doet u er goed aan een hoveniersbedrijf in te schakelen voor een professioneel, op maat gemaakt tuinontwerp. In Apeldoorn en omgeving kunt u hiervoor een beroep doen op de door ons aangedragen professional, de expert op het gebied van tuinontwerp.

Onze vakmannen weten precies met welke factoren er in een goed tuinontwerp rekening moet worden gehouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ligging van uw tuin, de afwatering, de verhouding zon/schaduw en de intensiteit van het onderhoud. Wij vertalen uw wensen naar de realiteit en laten u zien hoe uw tuin er op zijn mooist uit kan zien!

Het traject

Schakelt u in de regio Apeldoorn onze hulp in? Dan komen wij vrijblijvend naar u toe, zodat we de tuin kunnen bekijken en samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. We stellen een tuinplan voor u op, dat bestaat uit de volgende stappen:

  • De vrijblijvende afspraak
  • Uw wensen in kaart brengen
  • Tuinontwerp op basis van uw wensen
  • Afstemming en definitief plan

Belangrijk bij een goed tuinontwerp is het in kaart brengen van uw wensen. Uw nieuwe tuin moet een plek zijn waarin u zich thuis voelt, en moet dus geheel aansluiten bij uw wensen en behoeften. Daarom overleggen wij iedere stap samen met u, in goed en helder overleg. Bent u tevreden met het uiteindelijke werk? Dan verzorgen wij vanzelfsprekend ook de aanleg van uw nieuwe tuin!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606