085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Professionele vijveraanleg

Het aanleggen van een vijver kunt u het best aan een professional overlaten, er komt namelijk meer bij kijken dan alleen een gat graven en dat vullen met water. Er zijn veel factoren waarbij stilgestaan moet worden, denk aan de vorm, functie en het materiaal van uw toekomstige vijver. In Apeldoorn en in de omgeving van Apeldoorn heeft de door ons aangedragen professional veel ervaring met het aanleggen van vijvers. Wij helpen u daarom graag en informeren u over de vele mogelijkheden. Een vijver past in vrijwel iedere tuin en staat bij veel mensen hoog op het wensenlijstje. Wij zorgen ervoor dat uw droomtuin wordt gerealiseerd.

Verschillende soorten vijvers

Wilt u dat wij voor u een vijver aanleggen in Apeldoorn? Maak dan een afspraak met één van onze vijverspecialisten. In een persoonlijk gesprek bespreken we de vele mogelijkheden en kijken we wat er past bij uw tuin. Moet uw nieuwe vijver bijvoorbeeld geschikt zijn voor vissen? Wilt u een zwemgelegenheid? Of een fontein? Alles is mogelijk, maar iedere wens vereist een andere aanpak. Het is dan ook belangrijk dat wij uw wensen in kaart brengen vóór we de vijver aanleggen. Als alles duidelijk is gaan onze specialisten direct voor u aan de slag, uw vijver is in mum van tijd klaar!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606