0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Apeldoorn?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Apeldoorn

Professionele vijveraanleg

Het aanleggen van een vijver kunt u het best aan een professional overlaten, er komt namelijk meer bij kijken dan alleen een gat graven en dat vullen met water. Er zijn veel factoren waarbij stilgestaan moet worden, denk aan de vorm, functie en het materiaal van uw toekomstige vijver. In Apeldoorn en in de omgeving van Apeldoorn heeft de door ons aangedragen professional veel ervaring met het aanleggen van vijvers. Wij helpen u daarom graag en informeren u over de vele mogelijkheden. Een vijver past in vrijwel iedere tuin en staat bij veel mensen hoog op het wensenlijstje. Wij zorgen ervoor dat uw droomtuin wordt gerealiseerd.

Verschillende soorten vijvers

Wilt u dat wij voor u een vijver aanleggen in Apeldoorn? Maak dan een afspraak met één van onze vijverspecialisten. In een persoonlijk gesprek bespreken we de vele mogelijkheden en kijken we wat er past bij uw tuin. Moet uw nieuwe vijver bijvoorbeeld geschikt zijn voor vissen? Wilt u een zwemgelegenheid? Of een fontein? Alles is mogelijk, maar iedere wens vereist een andere aanpak. Het is dan ook belangrijk dat wij uw wensen in kaart brengen vóór we de vijver aanleggen. Als alles duidelijk is gaan onze specialisten direct voor u aan de slag, uw vijver is in mum van tijd klaar!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Apeldoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606