085 - 106 14 87

UW HOVENIER UIT APELDOORN!

Professionele vijveraanleg

Het aanleggen van een vijver kunt u het best aan een professional overlaten, er komt namelijk meer bij kijken dan alleen een gat graven en dat vullen met water. Er zijn veel factoren waarbij stilgestaan moet worden, denk aan de vorm, functie en het materiaal van uw toekomstige vijver. In Apeldoorn en in de omgeving van Apeldoorn heeft Klap Tuinen veel ervaring met het aanleggen van vijvers. Wij helpen u daarom graag en informeren u over de vele mogelijkheden. Een vijver past in vrijwel iedere tuin en staat bij veel mensen hoog op het wensenlijstje. Wij zorgen ervoor dat uw droomtuin wordt gerealiseerd.

Verschillende soorten vijvers

Wilt u dat wij voor u een vijver aanleggen in Apeldoorn? Maak dan een afspraak met één van onze vijverspecialisten. In een persoonlijk gesprek bespreken we de vele mogelijkheden en kijken we wat er past bij uw tuin. Moet uw nieuwe vijver bijvoorbeeld geschikt zijn voor vissen? Wilt u een zwemgelegenheid? Of een fontein? Alles is mogelijk, maar iedere wens vereist een andere aanpak. Het is dan ook belangrijk dat wij uw wensen in kaart brengen vóór we de vijver aanleggen. Als alles duidelijk is gaan onze specialisten direct voor u aan de slag, uw vijver is in mum van tijd klaar!

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Van idee en ontwerp tot aanleg en onderhoud
  • Het hele pakket compleet
  • Ook voor veranda's, verlichting, muur- en waterelementen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Apeldoorn, Deventer, Nijbroek, Beekbergen, Epe, Zutphen en Twello.

Hoofdvestiging