Teamfoto LubLab Allround
Werkzaam in Apeldoorn, hoofdvestiging Laren

Boomstronk verwijderen Apeldoorn

Woont u in Apeldoorn en omgeving en overweegt u een boomstronk te laten verwijderen? Op zoek naar boomwortelverwijdering in Apeldoorn? Wij zijn de experts die u nodig heeft! Bent u op zoek naar boomwortelverwijdering in Apeldoorn? Onze experts zijn er voor u!

Bij het omleggen van een boom, blijven de stronk en wortels nog in de grond zitten. Het is hinderlijk als u uw tuin niet kunt beplanten of opnieuw kunt bestraten. Zelf de stronk uit de grond halen is een hels karwei, gezien de directe confrontatie met de uitgebreide wortelstructuur en het gevaar van beschadiging aan kabels en leidingen.

Voor een professionele behandeling van uw boomstronk, adviseren wij om LubLab Allround te contacteren. Door onze lange ervaring en specialistische kennis van bomen, kunnen wij uw boomstronk snel en vakkundig verwijderen, waardoor uw tuin weer volop kan stralen. Bel ons vandaag nog voor advies op 085 106 1487 of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via de website.

Boomstronken weghalen uit de tuin

Het verwijderen van boomstronken uit uw tuin kan een obstakel vormen voor nieuwe tuinplannen. Na het kappen blijft vaak een moeilijk te verwijderen stronk achter. Sommige mensen laten de stronk gewoon zitten totdat een tuinmake-over nodig is en deze dan onverwacht in de weg blijkt te zitten. Het heeft meestal weinig effect om alleen met schop en spierkracht te strijden tegen het diepgewortelde stelsel.

Voor effectieve verwijdering van een boomstronk, is professionele hulp van LubLab Allround de juiste oplossing. Met onze geavanceerde stobbenfrees behoort elke boomstronk tot het verleden en kan uw tuin een frisse start maken. Vertrouw op de expertise van LubLab Allround voor een efficiënte verwijdering van boomstronken in Apeldoorn.

Boomstronk frezen met een stobbenfrees

Eerst wordt de boomstronk dicht bij de grond afgezaagd om een efficiënte werkwijze te garanderen voordat we de stobbenfrees inzetten. Alle wortels verdwijnen moeiteloos met de stobbenfrees, waardoor de hele boomstronk weg is. Met de samenwerking van zagen en stobbenfrezen raken we uw tuin volledig verlost van boomstronken, waardoor u weer volop kunt genieten van een gelijk en netjes aangelegde buitenruimte.

Wanneer we de boomstronk frezen, komen er houtsnippers vrij die uitstekend dienen voor hergebruik in uw tuin, zoals voor paden en als mulch in de borders. Wij kunnen ook het verwijderen van de houtsnippers voor u regelen. Bijdragen aan een duurzamere tuin en het verminderen van afval gebeurt door het hergebruik van houtsnippers.

Na volledige verwijdering van de boomstronk, is uw tuin gereed voor vernieuwing. Geen struikelblokken meer: uw droomtuin is vlakbij. Met een strakke basis kunt u met gemak plannen maken voor uw tuinontwerp.

Wortels en stronken verwijderen met andere methodes

Behalve het uitgraven en het gebruik van een stobbenfrees voor het verwijderen van boomstronken en wortels, zijn er meerdere andere technieken mogelijk. Voor het elimineren van boomstronken kunt u gebruik maken van chemische technieken of zoutzuur. Het is echter belangrijk om op te merken dat chemische methoden voor boomstronkverwijdering vaak langzamer zijn en het milieu kunnen belasten, terwijl ze soms niet zo effectief zijn als mechanische verwijderingstechnieken.

Kies voor duurzame oplossingen: uitgraven of frezen zijn onze natuurvriendelijke methoden om boomstronken en wortels te verwijderen. Het milieu wordt zwaar belast en de bodem vervuild door alternatieve technieken zoals zoutzuur of chemische stoffen, wat uiteraard onwenselijk is. Kies voor het behoud van een gezond en milieuvriendelijk ecosysteem in uw tuin door te kiezen voor natuurvriendelijke methoden zoals graven of frezen bij het verwijderen van boomstronken en wortels.

Overweegt u een keuze te maken? Laat onze professional de boom onderzoeken; er zijn namelijk meer opties beschikbaar dan u denkt. Bent u benieuwd naar de beste aanpak voor het chemisch verwijderen van boomstronken en wortels? Neem vrijblijvend contact met ons op 085 106 1487 voor meer informatie! Op zoek naar meer inzicht? Aarzel niet om ons te bellen op 085 106 1487!

Het overhouden van een boomstronk na het omzagen van een boom
De specialisten van LubLab Allround staan klaar om uw boomstronk te verwijderen!

Kosten boomstronk verwijderen Apeldoorn

Hoeveel rekent men voor het weghalen van een boomstronk in Apeldoorn en omgeving? Met een stobbenfrees is het mogelijk om de boomstronk vlot te verwijderen, op voorwaarde dat de boom goed bereikbaar is. Bij het uitgraven van een boomstronk stijgen de kosten snel, wanneer dit de enige oplossing is.

Voordat een prijs wordt bepaald, moeten verschillende factoren met betrekking tot de situatie worden onderzocht:

  • De plek en toegang tot de boomstronk
  • De doorsnede van de boom
  • De specifieke boomvariant
  • De uitgebreide wortelstructuur van planten
  • De gereedschapsselectie

Nieuwsgierig naar de kosten om een boomstronk te laten verwijderen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze boomspecialist 085 106 1487, wij kunnen u telefonisch een beter beeld geven als de factoren duidelijk zijn. Of aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Verwijderen van een boomstronk Apeldoorn? Neem contact op!

Ons gecertificeerde boomverzorgingsbedrijf heeft een team van deskundige boomverzorgers die werkzaam zijn in Apeldoorn en de nabije regio's. Of het nu algemene boomverzorging, het verwijderen van bomen, het behandelen van boomziektes of andere boom gerelateerde diensten betreft, wij helpen graag! Wij staan klaar om u te helpen!

Het is onze ambitie om het verwijderen van boomstronken zo handig mogelijk te maken, met zo min mogelijk overlast, zodat u snel weer in uw tuin aan de slag kunt. Onze experts helpen u graag verder met al uw vragen via 085 106 1487. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

Veel gestelde vragen over boomstronk verwijderen

Bent u zich aan het oriënteren op het gebied van boomstronk verwijdering in Apeldoorn? Heeft u vragen over het efficiënt en doeltreffend verwijderen van boomstronken uit uw tuin? Hier vindt u de antwoorden die u nodig heeft! Heeft u interesse in inlichtingen over de verscheidenheid aan methoden voor het verwijderen van boomstronken, de prijsstelling van het weghalen van boomstronken, of de mogelijke gevolgen voor uw tuin? Wij zijn beschikbaar voor ondersteuning.

Op welke manier kunnen oude boomstronken definitief worden verwijderd?

Bij het verwijderen van oude boomstronken kunnen verschillende technieken worden toegepast, zoals uitgraven met een graafmachine of het gebruik van een stronkenfrees, afhankelijk van de omvang en locatie van de stronk. Het verdient aanbeveling om een ervaren boomspecialist in te schakelen voor een veilige en vakkundige uitvoering. Schakel een ervaren boomspecialist in om het werk veilig en doeltreffend uit te voeren.

In welke volgorde graaf je een boom uit?

Eerst een sleuf rond de boom graven tot aan de wortels voordat u verder gaat. Daarnaast kunt u de boom met alle zorg optillen met een graafmachine of met behulp van touwen en overige gereedschappen, en daarbij de wortels ongeharmed laten.

Waar kan ik mijn overtollige boomstronken kwijt?

Om boomstronken kwijt te raken, kunt u overwegen om ze in de groenafvalcontainer te deponeren, waar grootschalig tuinafval, zoals boomstronken en grote takken, gemakkelijk kan worden afgevoerd. Een andere goede optie is om ze te laten versnipperen door een professionele boomverwijderingsdienst, een stronkenfrees te gebruiken om ze tot houtsnippers te verpulveren, of door ze af te voeren naar een stortplaats voor groenafval.


Over ons

LubLab Allround is opgericht in 2012 door Jorik Lubberding om variërend werk te doen en zijn passie en werk tegelijkertijd uit te oefenen. Inmiddels is het bedrijf ontwikkeld tot een goed lopend... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1487

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor boomstronk verwijderen?

Over LubLab Allround

LubLab Allround is opgericht in 2012 door Jorik Lubberding om variërend werk te doen en zijn passie en werk tegelijkertijd uit te oefenen. Inmiddels is het bedrijf ontwikkeld tot een goed lopend bedrijf waarin een breed scala aan werkzaamheden wordt uitgevoerd.


LubLab kan je helpen bij veel hoveniersklussen, variërend van het aanleggen van gazons, opritten, terrassen, vlonders, tuinpaden, tot het verzorgen van bomen en planten en het aanleggen van verschillende soorten omheiningen. Ook kunnen we graafwerkzaamheden uitvoeren, de grond egaliseren, verbeteren, verdichten en verharden.


Schakel ons in voor jouw hovenierklus!


VCA

Reviews van LubLab Allround

Door R.H
Op 28 december 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door A
Op 16 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud