Teamfoto LubLab Allround
Tuinaanleg Apeldoorn Wij staan in Apeldoorn voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Apeldoorn, hoofdvestiging Laren

Tuinaanleg Apeldoorn

Bent u op zoek naar een ervaren tuinspecialist voor het realiseren van uw tuin in Apeldoorn? Bij LubLab Allround wordt uw droomtuin met passie en vakmanschap aangelegd. Met tal van succesvolle projecten en klanten die tevreden zijn, hebben wij aangetoond dé hovenier te zijn in Apeldoorn en omstreken voor het aanleggen van mooie tuinen.

Onze ervaren hoveniers staan klaar om met u te overleggen over de plannen en opties, zonder enige verplichtingen of kosten. Of het nu gaat om het creëren van een nieuwe tuin of de transformatie van een bestaande tuin, onze specialisten staan voor u klaar! Samen met ons grote netwerk van specialisten op het gebied van gebied van tuinverlichting, zwembadbouw, beregening en beplanting streven we naar het beste resultaat dat volledig aan uw wensen voldoet!

Bij LubLab Allround wordt u begeleid met deskundig advies bij het professioneel aanleggen van uw tuin. Wij zijn er voor u in Apeldoorn en nabijgelegen regio's om uw tuindromen te realiseren. Geef ons de kans om van uw tuin een oord van rust en schoonheid te maken, waar u vele jaren van zult genieten.

Onze hoveniers staan voor u klaar om samen de mogelijkheden voor uw tuinaanleg te bespreken. Zou u graag willen weten welke kansen er zijn? Bij vragen kunt u ons bereiken via 085 106 1487 of een offerte aanvragen..

Tuin aanleggen Apeldoorn vanuit ons tuinontwerp?

Na het omzetten van uw ideeën naar een prachtig tuinontwerp en een passende offerte, kunnen we van start gaan met het realiseren van uw droomtuin. Ons doel is om u mee te nemen in het traject en uw tevredenheid te overtreffen tot een wow-effect! Kijkt u uit naar het moment dat u kunt genieten van uw nieuwe tuin?

Tuin aanleggen Apeldoorn vanuit uw eigen tuinontwerp

Als u al een vastomlijnd plan heeft voor uw tuin, kunnen wij daar direct op inspelen. Uw eigen tuinontwerp wordt door ons deskundig uitgewerkt tot een schitterende en op maat gemaakte tuin waar u trots op zult zijn. Vertrouw op onze hoveniers in Apeldoorn en naburige regio's voor hoogwaardig vakmanschap en een persoonlijke aanpak. We streven ernaar om uw tevredenheid te overtreffen door nauw met u samen te werken.

Tuinaanleg Apeldoorn: De realisatie van uw droomtuin

Wij begrijpen het belang van een tuin als een plek om tot rust te komen en te genieten. Of uw huidige tuin niet aan uw wensen voldoet, u uw tuin wilt opknappen of een gloednieuwe tuin wilt creëren. Wij van LubLab Allround zijn er om uw tuin in Apeldoorn en omgeving prachtig aan te leggen!

Tuinaanleg

Fases tuinaanleg Apeldoorn

Wij hechten veel waarde aan de totstandkoming van een nieuwe tuin bij LubLab Allround, dat in diverse stappen verloopt. Alles begint met een concreet tuinontwerp, waarin al uw ideeën en wensen worden uitgewerkt. Dit ontwerp vormt de leidraad voor de verdere uitvoering van uw tuinaanleg.

Fase 1: Opname en tuinplan

We starten met een diepgaand gesprek om uw behoeften en voorkeuren te begrijpen, waarbij we onze jarenlange ervaring inzetten om aan uw verwachtingen te voldoen. Hoopt u op een onderhoudsvriendelijke tuin, verschillende zitplekjes of misschien zelfs een buitenkeuken? Onze ervaren tuinontwerper zal uw visie vertalen naar een persoonlijk ontwerp voor uw tuin.

Fase 2: Maatwerk planning en gedetailleerde offerte

Voordat we het definitieve ontwerp presenteren, bespreken we graag een schets met u en verwerken we uw feedback, alleen als u tevreden bent, gaan we verder. Zodra het tuinontwerp is goedgekeurd, ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte waarin alle onderdelen van de tuinaanleg staan beschreven, van het grondwerk tot en met de beplanting en tuinverlichting.

Fase 3: Efficiënte realisatie tuinaanleg

Na goedkeuring van het tuinontwerp stellen we gezamenlijk een datum vast om te beginnen met de tuinaanleg, zodat uw droomtuin werkelijkheid kan worden. Onze team van hoveniers zorgt ervoor dat alle vereiste materialen tijdig beschikbaar zijn, waarna we starten met het opruimen van de bestaande tuin en overgaan tot de aanleg van bestrating, eventuele houtconstructies en het planten van groen.

Fase 4: Oplevering en nazorg

Wanneer de tuinaanleg voltooid is, plannen we een afspraak in voor de eindcontrole. Samen met u lopen we de tuin door en voeren indien nodig de laatste wijzigingen door. We streven ernaar dat u volledig tevreden bent voordat we afronden. Als laatste bieden we altijd een onderhoudsadvies aan om ervoor te zorgen dat uw tuin goed wordt verzorgd, zodat u altijd van een prachtige tuin kunt genieten.

Laat je tuin aanleggen door LubLab Allround!

Bij LubLab Allround streven we ernaar om jouw tuindroom in Apeldoorn en omstreken waar te maken en jou optimaal te laten genieten van een prachtige nieuwe tuin. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via 085 106 1487 of kom erachter wat wij voor jou en jouw tuin kunnen doen door het offerteformulier in te vullen.

Kosten tuinaanleg in Apeldoorn?

Het is begrijpelijk dat u wilt weten wat de kosten zijn voor het aanleggen van een tuin, dat is begrijpelijk. Omdat de prijs voor tuinaanleg van diverse factoren afhangt, is er geen vast antwoord mogelijk. Het aanleggen van een tuin in Apeldoorn is volledig aan te passen aan uw eigen wensen, zo extravagant als u wenst.

Enkele factoren die de prijs van een tuinaanleg beïnvloeden:

 • Complexiteit van het ontwerp
  Een complex tuinontwerp kan de kosten verhogen door de extra arbeid en materialen die nodig zijn.
 • Materiaalkeuze
  Materiaalkeuze is een belangrijke factor voor de prijs van een tuinaanleg. Bijvoorbeeld de bestrating van de tuin. De steenprijzen kunnen sterk variëren.
 • Voorbereiding
  Een tuinaanleg vergt altijd voorbereidingswerkzaamheden, zoals het leeghalen van de huidige tuin en het verwijderen van planten. Hierin is de keuze om het uit te besteden of om het zelf te doen.
 • Grondconditie
  De staat van de grond kan voorbereidingswerkzaamheden vereisen, voordat de aanleg kan beginnen. Dit is een factor die invloed kan hebben voor de prijs.
 • Zelf aanleggen of uitbesteden
  Doet u zelf de aanleg of laat u het aanleggen door een hovenier?

Verschillende aspecten kunnen de kosten beïnvloeden, echter uw eigen beslissingen zijn cruciaal bij de prijsbepaling. Benieuwd naar de tarieven voor een professionele tuinaanleg in Apeldoorn? Vraag kosteloos een offerte aan of neem contact op met een van onze experts op het gebied van tuinaanleg 085 106 1487.

Veel gestelde vragen over tuinaanleg

Er zijn veel vraagtekens rondom tuinaanleg, dus we hebben enkele veelgestelde vragen over het aanleggen van tuinen beantwoord! De vele vragen die er zijn over dit onderwerp hebben ons doen besluiten om een aantal ervan te beantwoorden. Daarom zijn enkele veelvoorkomende vragen over tuinaanleg door ons beantwoord!

Wat kost tuinaanleg per uur?

De prijs voor tuinaanleg per uur hangt af van verschillende factoren, zoals de deskundigheid van de tuinexpert, het type tuinklus en eventuele speciale eisen voor het project. Om een goed beeld te krijgen van de te verwachten kosten, is het verstandig om advies in te winnen bij een hovenier en een offerte op te vragen. Zo heeft u een helder beeld van de kosten die komen kijken bij de aanleg van uw tuin.

Wat kost tuinonderhoud per m2?

Als u van plan bent om een nieuwe tuin te laten aanleggen, is het slim om dit deels in de herfst en winter te plannen. In dit tijdsbestek zijn de grondwerken en de aanleg van niet-levende structuren zoals paden en terrassen mogelijk. Dit zorgt ervoor dat uw tuin klaar is voor beplanting in de lente, wanneer de groeiomstandigheden perfect zijn.

Wat is het juiste moment voor een tuinaanleg?

De kosten voor tuinonderhoud per vierkante meter zijn erg variabel en hangen af van het niveau van onderhoud, het type beplanting en eventuele specifieke wensen die u heeft. Vraag een offerte aan bij een plaatselijk bedrijf voor tuinonderhoud en geef gedetailleerd uw tuinspecifieke eisen door om een exacte kostenraming te krijgen. Zo heeft u een goede indicatie van de prijs voor het onderhouden van uw tuin!

Over ons

LubLab Allround is opgericht in 2012 door Jorik Lubberding om variërend werk te doen en zijn passie en werk tegelijkertijd uit te oefenen. Inmiddels is het bedrijf ontwikkeld tot een goed lopend... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1487

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over LubLab Allround

LubLab Allround is opgericht in 2012 door Jorik Lubberding om variërend werk te doen en zijn passie en werk tegelijkertijd uit te oefenen. Inmiddels is het bedrijf ontwikkeld tot een goed lopend bedrijf waarin een breed scala aan werkzaamheden wordt uitgevoerd.


LubLab kan je helpen bij veel hoveniersklussen, variërend van het aanleggen van gazons, opritten, terrassen, vlonders, tuinpaden, tot het verzorgen van bomen en planten en het aanleggen van verschillende soorten omheiningen. Ook kunnen we graafwerkzaamheden uitvoeren, de grond egaliseren, verbeteren, verdichten en verharden.


Schakel ons in voor jouw hovenierklus!


VCA

Reviews van LubLab Allround

Door R.H
Op 28 december 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door A
Op 16 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud